30 τρόποι να δεκαπλασιάσεις το κεφάλαιό σου

2017-12-20

Τα συστήματα και οι μέθοδοι πονταρίσματος που υπάρχουν στο στοίχημα είναι τόσα πολλά που θα χρειαζόσουν μια ολόκληρη βιβλιοθήκη για να χωρέσουν όλα τα βιβλία που θα είχαν γραφτεί για χάρη τους.

Λέγοντας «Διαχείριση Κεφαλαίου», εννοούμε το οργανωμένο εκείνο παιχνίδι που πρέπει να κάνει ο παίκτης του στοιχήματος, προκειμένου να του αφήσει μακροχρόνια κάποιο κέρδος. Πρόκειται για τον μοναδικό τρόπο που επιδεικνύει, ανάλογα τις περιστάσεις κάθε φορά, το πώς, αλλά και το ποσό των χρημάτων που θα πρέπει να πονταριστεί η κάθε επιλογή.

Μία καλή μέθοδο πονταρίσματος θα πρέπει να προσφέρει στον παίκτη πρώτα απ' όλα προστασία των χρημάτων και σε δεύτερη φάση να δίνει «υποσχέσεις» και για μελλοντική αύξηση αυτών. Η λανθασμένη διαχείριση χρημάτων, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό για την οικονομική καταστροφή του παίκτη του στοιχήματος.

Στην έκδοση αυτή θα βρεις 30 έτοιμες μεθόδους πονταρίσματος, όπου σίγουρα κάποια από αυτές θα ταιριάζει με τα στοιχηματικά σου γούστα. Τα συστήματα είναι προσαρμοσμένα πάνω σε αποδόσεις από «1,20» μέχρι και «3,00».

Όλα τα συστήματα είναι με παραδείγματα, προκειμένου να κατανοήσεις απόλυτα τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων. Σε όλα τα παραδείγματα έχουμε βάλει ως αρχικό κεφάλαιο 100 ευρώ, ωστόσο ανάλογα με την τσέπη σου, μπορείς να ορίσεις εσύ διαφορετικό αρχικό κεφάλαιο. Να θυμάσαι όμως πάντα πώς τα πολλά χρήματα δε μπορούν από μόνα τους να μετατρέψουν μια χαμένη στρατηγική πονταρίσματος σε κερδισμένη και το πιθανότερο είναι να σε δυσκολέψουν και στην εφαρμογή της.


Έχεις απορίες;  Άφησε το μήνυμά σου στην παρακάτω φόρμα