Για τα νέα μέλη...

2017-12-30

Η συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται με σκοπό να βοηθηθούν και να κατανοήσουν το τρόπο λειτουργίας μας, τα νέα μέλη και κυρίως αυτοί που αγοράζουν για πρώτη φορά ένα Ticket.

Το "Ticket" είναι ένα δελτίο το οποίο περιέχει δύο ή και περισσότερα σημεία κάθε φορά, όπου στο συνολικό γινόμενο μας δίνει μία απόδοση περίπου στο "2,00".

Στο δελτίο αυτό (στο "Ticket", δηλαδή) συνήθως δεν περιλαμβάνονται σημεία της ίδιας ημέρας, με εξαίρεση κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Αυτό γιατί, σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε ένα Ticket με επιτυχία ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσουν δύο ή και τρεις ημέρες και όχι να δίνουμε συνεχώς Ticket αποτελούμενα από σημεία τα οποία δεν κρίνουμε εμείς ότι δεν είναι ιδιαίτερα δυνατά! 

Όποιος αγοράσει ένα μεμονωμένο Ticket, θα έχει πρόσβαση στην στήλη TIPS από τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί το περιεχόμενο του συγκεκριμένου Ticket μέχρι και τη στιγμή που αυτό θα ολοκληρωθεί!

Το κάθε Ticket ολοκληρώνεται μόλις φτάσουμε την επιθυμητή απόδοση. Επαναλαμβάνουμε, ότι για να φτάσουμε στην επιθυμητή απόδοση, μπορεί να περάσουν έως και 3 ημέρες! Επίσης, το κάθε Ticket ολοκληρώνεται αν χαθεί κάποιο από τα σημεία του Ticket, πριν προλάβουμε να φτάσουμε στην επιθυμητή απόδοση!

Ποιον τρόπο πονταρίσματος θα κάνετε αν το Ticket είναι "σπασμένο" σε περισσότερες από μία ημέρα; 

Πολύ απλά, θα συμπεριφερθείτε στο Ticket, σαν να έχετε μπροστά σας μία απόδοση "2,00". Θα σας το δείξουμε με ένα απλό παράδειγμα:

Έστω ότι ξεκινάμε ένα Ticket και σας παρουσιάζουμε ένα σημείο με απόδοση 1,30 και άλλο ένα σημείο με απόδοση 1,25. 

Έστω επίσης ότι εσείς έχετε αποφασίσει ότι σε αυτό το Ticket θα πρέπει να ποντάρετε 100 ευρώ.

Η απόδοση όμως των σημείων, δεν είναι "2,00", αλλά "1,62"! Τί θα κάνετε; 

Θα παίξετε τα 100 ευρώ πάνω στην παραπάνω δυάδα και εφόσον αυτή επαληθευτεί, τότε θα παίξετε όλο το ποσό (αρχικό κεφάλαιο+κέρδος) στο επόμενο σημείο που θα σας δοθεί. 

Στην ουσία είναι το ίδιο, σαν να παίζατε 100 ευρώ σε μία τριάδα με επιλογές σημερινές-αυριανές ή μεθαυριανές. Η διαφορά είναι ότι δεν την παίζετε την τριάδα αυτή από σήμερα, διότι πολύ απλά δεν γνωρίζουμε (όσο καλά θέλουμε) το ποιο θα είναι το αυριανό σημείο (πολύ δε μάλλον το μεθαυριανό).

Για οποιαδήποτε άλλη απορία, δείτε εδώ περισσότερα για τα TICKETS και αν έχετε ακόμα απορίες, παραμένουμε στη διάθεσή σας!